24 feb. – Ouderavond

Zaterdag 24 februari gaat De Aap weer open voor Aap’ers van toen voor een ouderwets gezellig avondje Aap en natuurlijk zijn alle oud-Ark’ers ook van harte welkom. Het gaat tenslotte om de gezelligheid.

Uiteraard is alles qua muziek ook afgestemd op de Aap’ers van toen, maar ook op die van nu. Dat wil niet zeggen dat er zowel via Spotify als via LP’s gedraaid wordt. Nee, dat wil zeggen dat alle genres uit alle verschillende jaren door onze speakers zullen klinken. De ene keer denk je misschien ‘Ohja deze ken ik nog wel’ en de andere keer wellicht ‘Dit nummer ken ik helemaal nog niet’, maar dat maakt de avond misschien juist wel erg leuk. De dansvloer kan sowieso weer goed gebruikt worden, dat beloven wij jullie alvast. Ook de trouwe barhangers kunnen wij geruststellen, met de ellebogen op de bar en slap ouwehoeren is nog steeds een volkssport binnen De Aap gemeenschap.

De deuren van De Aap zijn van 20.30 tot 02.00 uur geopend. De entree is € 5,- voor degene die lid worden en € 7,50,- voor degene die geen lid willen worden. Muziek: DJ Marcel Meijer.

Tot 24 februari bij de leukste Ouderavond van het jaar!