Steun J.V. De Aap!

De Aap vraagt om jouw steun voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Als jij klant bent bij Rabobank Kop van Noord-Holland kun je met een kleine handeling van grote waarde zijn voor De Aap. Des te meer stemmen er naar De Aap gaan, des te groter het bedrag dat De Aap kan ontvangen. Elke stem telt dus. Lid worden kan t/m 31 maart.

Stemmen?
De stemperiode is van 8 mei t/m 28 mei, dat wil zeggen dat je in die periode op De Aap kunt stemmen, maar ook op andere verenigingen. Je krijgt namelijk per lid 5 stemmen om te verdelen en je mag maximaal 2 stemmen per vereniging uitbrengen.

OpgeLED!
De Aap heeft een groen hart en kijkt zo veel mogelijk naar duurzame en kostenbesparende oplossingen, daarom gaat De Aap voor LED verlichting om zo energie te kunnen besparen. De Aap is al bijna 75 jaar een begrip in Breezand en omstreken en zou dat natuurlijk graag de komende 75 jaar willen voortzetten. Steunt u daarom ook De Aap via de Clubkas Campagne?!

Hoe?
Lid worden is heel eenvoudig, maar om het nog eenvoudiger te maken leggen wij het gewoon even stap voor stap uit.

Stap 1: Klik op de link https://www.rabobank.nl/…/kop-van-noord-ho…/uw-lidmaatschap/.
Stap 2: Klik op ‘Word lid van uw bank’.
Stap 3: Vul je geslacht, naam, geboortedatum en bankrekeningnummer (als bewijs dat je klant bent) in.
Stap 4: Klik op ‘Verzenden’.
Stap 5: Geef jezelf een schouderklopje en kijk jezelf tevreden aan in de spiegel, want nu kun jij De Aap steunen.

Jongerenvereniging De Aap staat al bijna 75 jaar voor iedereen klaar, sta jij nu ook voor De Aap klaar?! Word lid en stem! Alvast bedankt.

Geef een reactie