Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

75-jarig jubileum

3 september 2022 @ 14:00 - 4 september 2022 @ 02:30

Hoera hoera! Jongerenvereniging De Aap uit Breezand bestaat sinds afgelopen jaar maar liefst 75 jaar! Een goede reden om een groot feest of misschien beter gezegd, een reünie te organiseren. Zaterdag 3 september 2022 is er de gehele middag en avond vermaak voor jong en oud. Voor Aap’ers van nu en Aap’ers van toen. Het plein en de straat voor J.V. De Aap en het pand van J.V. De Aap zal dienen als het evenemententerrein van die dag. Muziek, eetkraampjes, drankjes, vermaak voor de jongste Aapies… aan alles is gedacht. Je hoeft alleen maar langs te komen en te genieten.

Het touwtrekken is terug

Er worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden, met als meest opvallende activiteit: HET TOUWTREKKEN! Ja, je leest het goed, na het grote enthousiasme van 5 jaar geleden hebben we besloten om het touwtrekken weer terug te laten komen. Alleen al omdat het wegen vroeger altijd zo eerlijk ging. Dus zoek je oude team bij elkaar en doe mee! Uiteraard mogen ook nieuwe teams zich opgeven, zowel dames- als herenteams zijn welkom. Een team bestaat uit 7 deelnemers. Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar reunie@jvdeaap.nl.

Deel de geschiedenis

Heb je dierbare herinneringen van De Aap of is er één onvergetelijke Aap avond die jij graag met ons zou willen delen? Stuur deze herinneringen, foto’s of filmpjes dan naar reunie@jvdeaap.nl. Zo gaat de geschiedenis van De Aap niet verloren. Wij kijken uit naar de inzendingen, alvast bedankt!

Het wordt een onvergetelijke dag waar alle Aap’ers van de afgelopen 75 jaar en de toekomstige Aapjes samen stilstaan bij deze bijzondere sociëteit.

Het programma
14.00 beginnen we met koffie en gebak voor de eerste 75 bezoekers. Er is muziek, activiteiten voor de kinderen en het Aap museum is open. Gratis entree voor alle leeftijden.
15.30 gaan we wegen voor het touwtrekken.
16.00 gaat de strijd over de Zandvaart van start en ontdekken we wie de sterksten van de Polder zijn.
19.30 gaat de Aap opnieuw open en begint de feestavond. Entree is voor 18+ en kost een tientje. Bandje hiervoor kun je overdag halen bij de munten (alleen voor jezelf) of ’s avonds aan de deur.
Legitimatie is verplicht voor 18+.

Gegevens

Begin:
3 september 2022 @ 14:00
Einde:
4 september 2022 @ 02:30

Locatie

JV de Aap
Zandvaart 57a
Breezand,