Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kermis Breezand

30 september 2017 @ 20:30 - 1 oktober 2017 @ 02:00

Jaja, Kermis Breezand komt er weer aan!

Zaterdag 30 september mag jij heel even de botsauto’s uit om naar Jongerenvereniging De Aap te komen. De entree is gratis dus je hebt geen (botsauto)muntje nodig om binnen te komen. Entree vanaf 16 jaar en bewijs het maar. Dussss legitimatie mee! Vanaf 20.30 uur ben je welkom en om 02.00 uur willen wij graag weer schoonmaken, dan is het wel handig als jullie richting huis of een after gaan. Het lijkt nu of je een keuze hebt, maar die heb je eigenlijk niet.

Lekker Weer speelt covers voorzien van een eigen twist. Met een origineel repertoire, bestaande uit zomerse medleys en opzwepende festivalknallers en een energieke performance is Lekker Weer de tropische verrassing voor ieder feest.

In een 90 minuten durende show word je meegenomen langs de grootste hits en misfits van de afgelopen decennia. Verwacht Vampire Weekend, De Jeugd van Tegenwoordig, Jody Bernal, Inner Circle, Junior Senior, Franz Ferdinand, Ariana Grande en alles wat daartussenin zit. De tracks zijn regelmatig verpakt in medleys en altijd voorzien van fijne overgangen.

Check het filmpje en kom alvast in de stemming voor Kermis Breezand. Naast Lekker Weer zal ook DJ Jeffrey een showtje weggeven vanaf het podium van Jongerenvereniging De Aap, maar daar later meer over.

Gegevens

Begin:
30 september 2017 @ 20:30
Einde:
1 oktober 2017 @ 02:00