Evenementen


Breezandse Kermis

De bekende en beruchte kermis van Breezand vier je natuurlijk bij de Aap! Het is elk jaar weer een knallende aftrap van het nieuwe feestseizoen. Laat dus vooral je eigenwaarde thuis, doe je haren in de krul en zorg dat je tijdens de kermis aanwezig bent in de Tempel van de Gezelligheid!

kermis_1

Proud 2 Be Fout

Proud 2 Be Faudt of #P2BF of… whatever, moet je altijd in je agenda zetten! P2BF is misschien wel hét feest van het jaar bij J.V. De Aap. In ieder geval het foutste feest van Breezand. Foute outfits, foute muziek, foute aankleding, het enige juiste deze avond is fout! Alles moet fout! Het kan niet gek genoeg en niemand staat voor lul, pardon, voor schut. Gekke, leuke, mislukte, fantastische outfits, P2BF is je beste vriend en die laat je natuurlijk niet in de steek. Mooi zo! Dat ook weer geregeld, tot dan!

p2bf_1

Hollandse Aapvond

Hollandse Aapvondjes zijn de gezelligste! Top artiesten, koude drankjes en heerlijke meezingers. Beter kan niet toch?

Keuvelkeuring

11 november is dag….dat je naar de Aap toe mag! Voor de jeugd uit de polder organiseert de Aap een keuvelkeuring, waar ze hun eigen gemaakte creatie en zangtalenten mogen komen showen aan een vakkundige jury. Als beloning voor zo’n daverend optreden heeft de Aap natuurlijk wat lekkers klaarliggen. Later op de avond is het tijd voor een prijsuitreiking. Wie zal er met de eerste prijs naar huis gaan?

 keuvelen_1

Back To The 80’s/90’s

Back To The 80’s/90’s staat geheel in het teken van, hoe kan het ook anders, muziek uit de jaren ’80 en ’90. Vandaar Back To The 80’s/90’s! Super, super, maar dan ook, super gezellig!

80s90s_1

Winter Wonderland

Klaas is uitgezwaaid, en dus is het eindelijk weer zo ver.. kerstbomen kunnen opgetuigd worden en Mariah Carey knalt weer door de speakers.🎄🎶 En de kerst luidt je natuurlijk op kerstavond in bij JV de Aap!

kerst_1

Oud & Nieuw

Wat is nou een knallendere start van het nieuwe jaar, dan Oud & Nieuw bij JV de Aap? De ideale gelegenheid om al je vrienden gelukkig nieuwjaar te zoenen en alle oliebollen er weer af te dansen. Beginnen met je goeie voornemens moet je misschien alleen nog even uitstellen, of je moet je voornemen om vaker een fantastisch feestje te bouwen natuurlijk 😉

oudnieuw_01

Ledenvergadering

De Aap bestaat voor en door de jeugd, daarom vindt eens per jaar een ledenvergadering plaats. Het bestuur evalueert met de Aap’ers het afgelopen seizoen van de Aap. In goed overleg wordt er gekeken naar de do’s and don’ts voor volgend seizoen. Voor de leden van de Aap is er de gelegenheid om hun hartje te luchten aan het bestuur.

 ledenvergadering_1

Terug naar de Aap/Ouderavond

Misschien wel hét feest van het jaar, de Ouderavond. Een avond voor de Aap’ers van nu en de Aap’ers van toen. Eens per jaar komen de jongelui en ouwelui samen naar de Aap. Muziek van alle jaren, gezellig bijpraten en degene die het durft, kan natuurlijk de heupjes nog even losgooien! Tenslotte geldt: Eens een Aap’er, altijd een Aap’er!

La Chaufferie

La Chaufferie is een concept van vrienden van Jongerenvereniging de Aap. Deze avond staat geheel in het teken van Hip Hop, R&B, Trap, Dubstep, Moombahton, Dance en Classics. Deze avond is zo vet, dat de Aap wel een fastfoodrestaurant lijkt. Ju wait that het nice is! Straight Outta Breezand! Peace!

 la-chaufferie_1

Toneel

Zin in een avondje lachen? Toneelvereniging Sans Souci verzorgt elk jaar een paar gezellige avonden in de Aap als ze op de planken staan met hun nieuwste voorstelling.

 ouderavond_1

Langsaufen

Pul bier in de ene hand, een Flugel in de andere en Anton aus Tirol op de achtergrond: Après-skiën in de Aap oftewel: Aaprès-skiën! Ga dus alvast op zoek naar je lederhosen of strijk je dirndl glad. Jetz geht’s los!!!

aapresski_1

Ranzige Toontjes

Een avond vol draaiende heupen, trillende billen en schurende dansjes!  Train alvast voor de spiegel thuis, zodat je de dansvloer kan ownen op al die lekkere toontjes.🔥

Polders Music Festival

Naast alle uitgaansavonden en evenementen wordt tijdens Pinksteren ieder jaar door een aangepast bestuur het Polders Music Festival georganiseerd. Voor meer informatie hierover kun je terecht op www.poldersmusicfestival.nl.

pmf_paas_1

Aap Amstel Cup

Sporten is goed voor de gezondheid, dat weten we allemaal. Mede daarom organiseert JV de Aap de Aap Amstel Cup. Geef je vriendenteam op en ga de strijd aan tegen de andere polders teams. Het ijsbaantje in Breezand lijkt voor even op Camp Nou of op het Wembley Stadium. De winnende teams winnen eeuwige roem in de niet bestaande prijzenkast van de Aap. Een doelpunt telt voor 1, de gezelligheid telt voor 10! De dag wordt afgesloten met een heerlijke bbq terwijl iedereen nog even kan napraten over zijn of haar geweldige voetbalacties van die dag.

 aac_1