Evenementen


Aap Amstel Cup

Sporten is goed voor de gezondheid, dat weten we allemaal. Mede daarom organiseert Jongerenvereniging De Aap de Aap Amstel Cup. Uiteraard organiseert De Aap dit voetbaltoernooi ook, omdat het altijd zeer gezellig is. Geef je vriendenteam op en ga de strijd aan tegen andere vriendenteams uit de polder. Het ijsbaantje in Breezand lijkt voor even op Camp Nou of op het Wembley Stadium. De winnende teams winnen eeuwige roem in de niet bestaande prijzenkast van De Aap. Een doelpunt telt voor 1, de gezelligheid telt voor 10! De dag wordt afgesloten met een heerlijke bbq terwijl iedereen nog even kan napraten over zijn of haar geweldige voetballende acties van die dag.

aac_1

Aap Darts Cup

Tijdens de Aap Darts Cup komen alle dartfanaten en amateurdarters samen om een sportief partijtje te darten. Ben je geen darter? Wees niet getreurd ook supporters zijn tijdens de ADC van harte welkom. Ben jij de Barney of de Van Gerwen van de polder? Of ben jij gewoon een amateuristische darter die een keer in de belangstelling wil staan? Kom dan je dart-skills tonen bij De Aap!

adc_1

Aaprès-Ski

Après-skiën bij Jongerenvereniging De Aap oftewel: Aaprès-skiën! Deze avond lijkt het net alsof De Aap een skihut is op de piste. Een gezellige sfeer, echte Après-ski muziek en hier en daar mensen in lederhosen. Voorheen heette deze avond: Langsaufen. Maar hoe de avond ook genoemd wordt, Jetz geht’s los!!!

aapresski_1

Back To The 80’s/90’s (Lichtjesavond)

Back To The 80’s/90’s (Lichtjesavond) is ieder jaar gelijk met het evenement Breezand Brandt. Vandaar ook Lichtjesavond, het hele dorp en De Aap dus ook, wordt versierd met sierlijke verlichting. Lekker buiten zitten op het plein en binnen feesten. De lichtjesavond staat geheel in het teken van muziek uit de jaren 80 en 90. Alle genres komen voorbij om iedereen een leuke avond te bezorgen.

 80s90s_1

Bonte Avond

Een gouwe ouwe, een guilty pleasure, een goochel act of misschien wel de nieuwe hit van je favoriete boyband. Het kan allemaal tijdens de Bonte Avond. Het podium is dan van jou! Je kan je talenten laten zien op het podium door te playbacken of een leuk stukje te doen. Alleen toegang tot De Aap als je zelf ook een keertje optreedt tijdens de Bonte Avond.

 bonte-avond_1

Breezandse Kermis

De bekende en beruchte kermis van Breezand vier je natuurlijk bij De Aap! Na je bezoek aan de botsauto’s en de draaimolen stap je lekker bij De Aap naar binnen voor een gezellige feestavond! De Breezandse Kermis is elk jaar in het najaar.

 kermis_1

Disco Fever

Glitterpakjes, rolschaatsen en natuurlijk een discobol. Het is disco time bij De Aap tijdens Disco Fever! Funk-, soul-,groove- en salsamuziek door de speakers. Super lekker, dat is weer eens wat anders dan discodip op je softijsje!

 disco-fever_1

Kerstgala

Mannen in pak, vrouwen in mantelpakjes of jurkjes. Het lijkt wel een bijeenkomst van de elite, maar niks is minder waar. Tijdens het Kerstgala, dat heel verrassend plaatsvindt met kerstmis, laat iedereen zien van enige klasse te beschikken. Ondanks dat de meeste outfits chique zijn, blijft de sfeer gewoon Aap’s gezellig. Wens je mede-Aap’ers een fijne kerst tijdens het kerstgala!

 kerst_1

Keuvelkeuring

11 november is dag….dat je naar De Aap toe mag! Voor de jeugd uit de polder organiseert De Aap een keuvelkeuring. De kids, sorry, de jeugd uit de polder kunnen hun eigen gemaakte creatie en hun zangtalenten komen showen aan een vakkundige jury. Als beloning voor zo’n daverend optreden heeft De Aap natuurlijk wat lekkers klaarliggen (dan hebben we het niet over Kim Holland, maar over een traktatie, beter gezegd een consumptie). Later op de avond is het tijd voor een prijsuitreiking. Wie zal er met de eerste prijs naar huis gaan?

 keuvelen_1

La Chaufferie

La Chaufferie is een concept van vrienden van Jongerenvereniging De Aap. Deze avond staat geheel in het teken van Hip Hop, R&B, Trap, Dubstep, Moombahton, Dance en Classics. Deze avond is zo vet, dat De Aap wel een fastfoodrestaurant lijkt. Ju wait that het nice is! Straight Outta Breezand! Peace!

 la-chaufferie_1

Ledenvergadering

Eens per jaar vindt er een ledenvergadering plaats bij De Aap. Het bestuur evalueert met de Aap’ers het afgelopen seizoen van De Aap. In goed overleg wordt er gekeken naar de do’s and don’ts voor volgend seizoen. Voor de leden van De Aap is er de gelegenheid om hun hartje te luchten aan het bestuur. De Aap bestaat voor en door de jeugd, daarom is het interessant om naar verschillende meningen te luisteren.

 ledenvergadering_1

Monkey Madness

Hoor je reng deng deng dan weet je dat het Monkey Madness is in De Aap. De avond vol met hardstyle en hardcore muziek. Vette lichtshows en gebeuk uit de speakers. Voor de liefhebbers van hardcore en hardstyle muziek de ideale omstandigheden voor een leuke avond. Mochten deze muziekgenres niet tot je favoriete behoren, wees dan niet getreurd. Het is een avond in De Aap dus gezelligheid is altijd aanwezig!

 monkey_madness_1

Neon party

De neon party is een kleurrijke en feestelijke avond. Blacklights en neonlampen zorgen voor een unieke sfeer. Helemaal als iedereen zijn of haar outfit er op aanpast. Een prachtige oase van kleurtjes en shiners in De Aap. It’s on, it’s neon!

 neon-party_1

Nieuwjaarsborrel

Het nieuwe jaar begin je goed bij De Aap. Wens iedereen een gelukkig nieuwjaar en wijdt het nieuwe jaar heerlijk in tijdens deze gezellige avond. Een goed begin is het halve werk en goed gereedschap (in ons geval consumpties en muziek) is het halve werk. Kortom: al het werk is al gedaan en jij kunt heerlijk genieten!

 nieuwjaar_1

Oud & Nieuw

Ieder nieuw jaar begin je goed bij De Aap. Een aantal minuten na de jaarwisseling is De Aap geopend om samen het aankomende jaar eens even in te luiden. Wens elkaar het beste en proost op een nieuw jaar. Natuurlijk is het ook een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Doe wat je wil, het is jouw feestje. Let wel op! De openingstijden zijn voor Oud en Nieuw aangepast ten opzichte van de reguliere openingstijden. Je mag van De Aap even langer opblijven, lief hè!

 oudnieuw_01

Ouderavond

Misschien wel hét feest van het jaar, de Oudervond. Een avond voor de Aap’ers van nu en de Aap’ers van toen. Eens per jaar komen de jongelui en ouwelui samen naar De Aap. Een echte Aap’er verandert nooit, daarom is het voor alle leeftijden leuk om samen van een ouderwets avondje Aap te genieten. Muziek van alle jaren, gezellig bijpraten en degene die het durft, kan natuurlijk de heupjes nog even losgooien!

 ouderavond_1

Polders Music Festival

Naast alle uitgaansavonden en evenementen organiseert De Aap met een aangepast bestuur ieder jaar tijdens Pinksteren het Polders Music Festival, voor meer informatie hierover kun je terecht op www.poldersmusicfestival.nl.

 pmf_paas_1

Proud 2 Be Fout

Proud 2 Be Faudt of #P2BF of… whatever, moet je altijd in je agenda zetten! Deze avond is fout en daar zijn we trots op! Foute outfits, foute muziek, foute aankleding, het enige juiste deze avond is fout! Alles moet fout! Het kan niet gek genoeg en niemand staat voor lul, pardon, voor schut. P2BF is je beste vriend en die laat je natuurlijk niet in de steek. Mooi zo! Dat ook weer geregeld, tot dan!

 p2bf_1

Silent Disco

Wow wat vet! Silent disco bij J.V. De Aap! Een koptelefoon op en gaan. Enkel en alleen muziek als je een koptelefoon op hebt. Je kunt zelf bepalen naar welke dj je luistert, door tussen de kanalen te schakelen. Als je de koptelefoon af doet, dan hoor je geen muziek. Raar, maar waar, maar vooral super grappig! Op het ene kanaal een gouwe ouwe en op het andere kanaal misschien wel een dikke beat. Je kan luisteren naar je favoriete dj van de avond en anders wissel je gewoon lekker van kanaal.
en jij kunt heerlijk genieten!

 silent-disco_1